Politik

Bios-sagen spøger stadig blandt vælgerne, viser måling. Den ansvarlige udvalgsformand, Thyge Nielsen (V), forventer da også, at Bios-sagen får betydning for hans personlige valg.

Valg: Hver femte af de vælgere, som på baggrund af regionens sager vil stemme anderledes, angiver sagen omkring ambulanceselskabet Bios som udslagsgivende.

Det viser den meningsmåling, som Jysk Fynske Medier har fået foretaget

Men det tal kommer ikke bag på Venstres gruppeformand og formanden for det præhospitale udvalg i Region Syddanmark, Thyge Nielsen (V), som har befundet sig i orkanens centrum under hele Bios-sagen. Den endte med, at regionen begærede selskabet konkurs i sommeren 2016.

- Det anser jeg som ganske naturligt. Faktisk overrasker det mig, at tallet ikke er højere. Jeg ville have troet, at der var flere, der havde reageret, men det viser et eller andet sted, at folk godt kan skelne i, hvad der er op og ned i det her, siger Thyge Nielsen.

Selvom Venstre-politikeren ikke frygter for udfaldet af valget, er han ikke i tvivl om, at Bios-sagen kommer til at få betydning.

- Jeg ved, at det får indflydelse på mit valg. Og jeg tror også, at det kommer til at betyde mere for mit personlige valg end for Venstres valg, fordi jeg har været talsmand for det område. Men jeg er spændt på, om det bliver mest positivt eller mest negativt, fordi jeg hører begge dele, fortæller han.

  • fyens.dk