Kommentar

Selv om der stadig er langt over en måned til kommunalvalget den 21. november, skal man ikke læse mange aviser for at spotte, at valgkampen allerede er i fuld gang. Det samme er Fyens Stiftstidendes valgdækning. Seneste eksempel finder man i dagens avis, hvor SF i Nyborg fremlægger sit valgprogram og den endelige liste over kandidater. Og hvor vi kan fortælle, at Liberal Alliances lokalafdeling i Nyborg er blevet reddet på målstregen, fordi det i sidste øjeblik lykkedes at finde en kandidat, der er parat til at kæmpe for de liberale mærkesager på Østfyn.

De kommende uger skruer vi op for valgblusset, og vi har brug for din hjælp, kære læser af Fyens Stiftstidende. Denne gang er det nemlig læsernes egne spørgsmål, som vi stiller videre til spidskandidaterne for de forskellige partier. Vi forbeholder os retten til at vælge de bedste spørgsmål ud, men alle har mulighed for at fortælle, hvad de er optagede af. Og hvad de mener, politikerne bør være optagede af. Ikke bare op til valget, men også de næste fire år.

Samme grundtanke ligger bag, når Fyens Stiftstidende i den kommende tid besøger en række lokale virksomheder for at tale med de ansatte om, hvad der betyder noget for dem.

Husk at angive klart, hvilken spidskandidat, spørgsmålet er rettet til. Du kan skrive det i en mail til nyborg@fyens.dk, men du er også mere end velkommen til at optage dit spørgsmål på video og sende den til samme adresse. Bemærk, at videoen ikke må vare mere end 30 sekunder, og at den kan blive offentliggjort sammen med artiklen på fyens.dk.

Derudover er der fortsat mulighed for at skrive læserbreve. Vi modtager allerede mange, og tak for det. Dog er det vigtigt, at man ikke overskrider en maxgrænse på 1500 anslag. Læserbreve, der ikke lever op til dette krav, vil enten ikke blive bragt eller vil blive returneret med en besked om at korte ned for at give så mange som muligt en chance for at komme til orde.

Sidst, men ikke mindst, inviterer Fyens Stiftstidende til stort vælgermøde tirsdag den 7. november på Bastionen i regi af Cafe Stiften. I anledning af valget vil arrangementet være åbent for alle, så mød op og lad din stemme blive hørt.

 

 

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er lokalredaktør på Fyens Stiftstidende i Nyborg samt redaktør på Lokalavisen Nyborg. Privat bor jeg sammen med min familie i Nyborg by, ikke langt fra redaktionen. Og så har jeg lige rundet de 40 år. Jeg blev uddannet journalist i 2004. Forinden havde jeg taget en bachelor-grad i statskundskab ved Aarhus Universitet.