Lokaldebat: Konservative er ikke vedhæng til Venstre
Af: Kirsten Birkelund, Formand for Det Konservative Folkeparti i Faaborg-Midtfyn Kommune

Socialdemokraten Erling Christensen mener at vide, at vi Konservative efter valget automatisk støtter Venstre. Som formand for Det Konservative Folkeparti er jeg nok den, der bedst kender vores politik, og jeg kan fortælle, at Erling Christensen tager fejl. Vi er bestemt ikke begejstrede for Christian Thygesen og hans pralende omtale af opnåede resultater.

Eksempelvis taler han om, at der er sparet 10 mio. kr. på direktionsgangen, men hvad hjælper det, når der i perioden er ansat yderligere 84 administrative medarbejdere, som koster over en halv mio. kr. stykket, altså over 40 mio. kr. i alt. Det forbigås i tavshed. Vi er heller ikke trygge ved Søren Kristensen som borgmester. Det vil formentlig medføre yderligere magt til embedsværket. Søren Kristensen udtalte for nylig, at han ikke er tæt nok på maskinrummet til at kunne udtale sig om problemerne i topledelsen.  Søren har været med i flere perioder og nu er han formand for Teknik og Miljø, så han burde være helt inde i alle detaljer angående topledelsen.

Efter valget vil vi samarbejde med de partier, der som os kan gå ind for blandt andet flere varme hænder og ordentlighed i ledelsen. Borgerne er med rette træt af den strid og kævl, der hersker i øverste geled. Venstre har udtrykt, at de vil fortsætte den linje, der har kørt de senere år. Det er vi helt uenige i.