OB's stopper vred over på ankel igen i intern træningskamp efter aflysningen af St. Pauli-tur.

FODBOLD: OB-stopper Frederik Tingager skreg "neeejj" og hamrede næverne i græsset af smerte og frustration ligesom han gjorde det i slutningen af hjemmekampen mod Randers FC.

Frederik Tingager spillede torsdag formiddag med i en intern træningskamp i OB-truppen på kunstgræsbanen i Ådalen og fik i slutningen af kampen på tre gange et kvarter et fur på den ankel, som har været ustabil i de seneste uger.

- Det er det samme igen. Når jeg får et slag på anklen, får jeg et stød op gennem hele benet, sagde han til Sport Fyn, da han stærkt nedbøjet traskede ind i omklædningsrummet.

Nu får Tingager en ny pause, men skal belave sig på at få flere slag på anklen og blive sat ud af spillet med for store smerter.

OB-truppen skulle kl. 14 have spillet testkamp mod FC St. Paulis mandskab fra 2. Bundesliga på kultklubbens anlæg på Kollaustrasse i det nordlige Hamburg, men kampen blev aflyst ved 8-tiden torsdag morgen.

- Der lå vand over hele banen og vi ville ikke ned og spille på en kunstgræsbane. Til gengæld har vi aftalt at forsøge at spille mod dem igen omkring den 11. november, hvor der også er landskampspause, sagde OB-træner Kent Nielsen efter OB's interne ellevemands-kamp, der endte 0-0.

I pauserne indlagde den fysiske træner Janus Blond hårde fysiske løb og der er kun at sige, at det var imponerende, at Mathias Greve løb længere end alt og alle.

Ryan Johnson Laursen spillede ikke med på grund af nye problemer med baglåret, så han blev holdt indendøre til specialøvelser.

U19-spillerne Jacob Mikkelsen, Peter Clement og Jonathan Harboe blev hasteindkaldt til den intern match for at fylde de pladser ud, hvor der var behov.

Jóan Símun Edmundsson, Sten Grytebust, Jens Jakob Dyhr Thomasen og Julius Eskesen er på landsholdsopgaver.

- Vi er naturligvis lidt ærgerlige over aflysningen i Hamburg, for Rasmus Jönsson, Anders K. Jacobsen og Izunna Uzochukwu kunne godt have brugt kampen. Fint at den interne kamp endte 0-0. Hvis den havde endt 4-3, havde nogen i hvert fald slækket på deres opgaverne. Det er min indstilling til den slags kampe, sagde Kent Nielsen.

  • Rasmussen_Leif_(2015)_008

    Af:

    Jeg er sportsjournalist og souschef på Sport Fyn, der dækker sport på Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis, Fyens.dk og Mitfyn.dk. Jeg er fynbo med opvækst i Assens og har tidligere arbejdet for Ekstra Bladet og Fyns Amts Avis, da den sydfynske avis var et selvstændigt medie.