Nyborg: Torsdag kunne Intersport slå dørene op til den nye butik i Korsgade i Nyborg. Men endnu før åbningen havde en eller flere personer ødelagt en del af butikkens facade ved at skrive ordene

"Can't be stopped" og "5800 Nyborg" med sort grafitti-maling. Hærværket har fundet sted mellem klokken 01.00 natten til onsdag og onsdag morgen klokken 07.30, oplyser Fyns Politis driftscentral Svendborg.

Det har dog ikke formået at ødelægge humøret på åbningsdagen, hvor der har været knald på, fortæller salgassistent Denise Hannibaldsen.

- Da vi åbnende dørene, stod folk i kø udenfor. Og der har været travlt lige siden, så vi ikke har haft tid til andet end at ekspediere ved kassen. Men det er dejligt, tilføjer hun.

Butikken ledes af Kristoffer Hansen, der er tidligere indehaver af Sportigan på samme adresse. Med overtagelsen af Intersport i Nørregade er Nyborg gået fra at have tre sportsforretninger til nu at have to.

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er lokalredaktør på Fyens Stiftstidende i Nyborg samt redaktør på Lokalavisen Nyborg. Privat bor jeg sammen med min familie i Nyborg by, ikke langt fra redaktionen. Og så har jeg lige rundet de 40 år. Jeg blev uddannet journalist i 2004. Forinden havde jeg taget en bachelor-grad i statskundskab ved Aarhus Universitet.