Alle vil se Nyborg Voldspils familieforestilling "Jul på slottet." Voldspillet melder om udsolgt til de ordinære forestillinger, så nu udbydes billetter til tre ekstra-forestillinger.

Nyborg: 10. november har Nyborg Voldspil premiere på årets familieforestilling "Jul på slottet" på Slotsmøllen.

Det er en forestilling, alle vil se. Her over en måned inden premieren kan billetkontoret melde udsolgt til de 25 ordinære forestillinger. Og der er oprettet venteliste på de fleste.

Så "det' sørme, det' sandt," at voldspillet udbyder hele tre ekstra forestillinger, oplyser pr-ansvarlig Karin Trolle.

Det bliver torsdagene 23. og 30. november og 7. december, alle dage klokken 19.

Karin Trolle oplyser, at der bliver åbnet for slag af billetterne til de tre ekstra forestillinger på søndag den 8. oktober klokken 10.

Så vil man sikre sig billetter, er det nok værd at være hurtig på tasterne. Billetterne kan bestilles online via voldspillets hjemmeside, www.nyborgvoldspil.dk.

Nyborg Voldspils familieforestillinger ved juletid har nu stået på gennem 29 år. I 1988 blev den første familieforestilling, "Folk og røvere i Kardemomme by," vist på Slotsmøllen.

  • Andreasen_Niels_(2015)_023

    Af:

    Journalist på Fyens Stiftstidendes redaktion  i Nyborg, tovholder Lokalavisen Nyborg. Tidligere ansat på erhvervsredaktionen på Fyens Stiftstidende i Odense, inden da journalist på Fyns Amts Avis i Nyborg og Ugeavisen i Odense.