Store vandmængder i Hamburg betyder, at testkampen kl. 14 mellem FC St.Pauli og OB er aflyst og fynboerne spiller intern test kl. 10.15 i stedet.

FODBOLD: OB-spillerne mødte ind på anlægget i Ådalen her kl. 9.00 for at forberede sig på en tre timers køretur til kult-klubben FC St. Paulis træningsanlæg "An der Kollaustrasse" i den nordlige del i byen.

Her fik spillerne besked på, at kampen er aflyst på grund af store vandmængder på St. Paulis anlæg, så OB'erne i stedet skrider til træning på eget anlæg ved 10-10.30-tiden og spillerbus-chauffør Youssef Yousry kan køre bussen i garage.

I forvejen var kampen lidt af en spøgelseskamp, fordi den skulle spilles uden adgang for tilskuere af sikkerhedsmæssige årsager, og nu er der altså end ikke spillere på banen på grund af regnen.

OB's træner Kent Nielsen ville gerne have haft kamptræning, fordi der ikke er nogen Superliga-runde, mens landsholdet spiller mod Montenegro i aften og Rumænien på søndag.

OB'erne Sten Grytebust, Jóan Símun Edmundsson, Jens Jakob Dyhr Thomasen og Julius Eskesen er med diverse landshold.

Der foreligger lige nu ingen oplysninger om, hvorvidt OB vil forsøge at arrangere en ny træningskamp inden Superliga-kampen mod FCK på Ewii Park den 15. oktober kl. 18.00.

Men det står fast, at der nu i dag kl. 10.15 spilles en intern træningskamp mellem OB's Superliga-spillerne og ungføl på kunstgræsbanen i Ådalen.

Intern testkamp

  • fyens.dk