Retssagen mod tre unge mænd, der i juni begik groft overfald mod 33-årig, begynder torsdag.

Nyborg: Nu begynder retssagen mod tre unge mænd, der er tiltalt for i sommer at have overfaldet en 33-årig mand fra Ullerslev. Den 33-årige endte i koma med blødninger i hjernen efter det grove overfald, der fandt sted på en parkeringsplads på Dronningensvej i Nyborg.

Natten til fredag 16. juni kom de tiltalte kørende i høj fart til parkeringspladsen på Dronningensvej og gik ind på diskoteket No. 5. Her opsøgte de synligt ophidsede den 33-årige. Gruppen var angiveligt blevet hidkaldt af den enes søster, som den 33-årige skulle have opført sig uterligt overfor.

Diskoteksejeren lagde sig i mellem, da de vrede mænd tog fat i den 33-årige, og de forlod derpå stedet. Ejeren forsøgte at få manden til at blive, men han forlod stedet og blev kort derfra overfaldet med slag, spark og tramp af gerningsmændene, der havde ligget på lur.

Overfaldet var så voldsomt, at ofret blev bragt til sygehuset i Odense med blødninger i hjernen og blev lagt i kunstig koma.

- En-til-en slåskampe kan man forholde sig til. Men at tre mænd skal banke en mand sønder og sammen, det kan jeg ikke begribe. Det er skrækkeligt, udtalte den 33-åriges søster til avisen efter overfaldet.

Overfaldet gav anledning til debat om politidækningen i Nyborg. Blandt andet udtalte diskoteksejeren, at overfaldet kunne være undgået, hvis politiet var mere til stede i byen.

To af de tiltalte blev anholdt umiddelbart efter, mens den tredje formåede at skjule sig i nogle uger. De har siddet varetægtsfængslet op til retssagen, der kører torsdag, fredag og mandag 9. oktober ved Retten i Svendborg.

  • Tim Kildeborg Jensen

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes redaktion i Nyborg, hvor jeg også bor. Jeg skriver om det meste, men dækker især områderne skole- og dagtilbud, social og familie samt sundhed og forebyggelse.

Mere om emnet

Se alle
Unge tog med familien hjem efter voldsdom

Unge tog med familien hjem efter voldsdom

8
Brutalt overfald blev begået i forening

Brutalt overfald blev begået i forening

3
Voldsoffer: - Jeg tager en dag ad gangen

Voldsoffer: - Jeg tager en dag ad gangen