Dagen begynder med flaghejsning og "I østen stiger solen op", når deltagerne i Sjov Motion en dag i efteråret forlader Medborgerhuset og rykker ud i den friske luft.

Skåstrup: Der blev grinet, fjantet, løbet rundt og leget fange som en flok kåde teenagere, da godt 40 medlemmer i Sjov Motion forleden morgen mødtes på Skåstrup Strand. Selvom de fleste af deltagerne var i den modne alder, blev der løbet hurtigt, når man skulle stjæle tøjklemmer på hinandens tøj eller balancere en kartoffel på en ske i fuld fart.

Det er efterhånden blevet en fast tradition, at motionsholdet en dag i efteråret rykker ud af Medborgerhuset og ud til KFUM og KFUK's spejderhus ved stranden i Skåstrup. 

- Vi har en meget flot og stemningsfuld start på dagen, når vi hejser flaget og synger "I østen stiger solen op", fortæller Hanne Jensen. Og det gjorde den på - noget så sjældent på vore breddegrader - som en klar blå oktoberhimmel. Når vinden fra havet var kølig, så måtte deltagerne bare løbe endnu hurtigere.

Formand Eva Bach Mortensen stod for at holde deltagerne til ilden, og sammen med den friske havluft var de udendørs lege med til at give farve i kinderne og appetit, inden frokosten ventede indendøre.Dagen sluttede med forskellige underholdende indslag indendøre i løbet af eftermiddagen.

- Det sociale betyder rigtigt meget i vores forening, og vi har det godt sammen. Vi tager også på ture rundt i landet og har i år blandt andet været 40 personer af sted i bus til Aarø, hvor vi var rundt og se det hele, fortæller Eva Bach Mortensen.

Hvis man vil høre mere om foreningen, kan man kontakte hende på telefon 23748928. Foreningen holder til hverdag til i Medborgerhuset på Gyldensteensvej, hvor der mandag formiddag er gymnastik og tirsdag formiddag linedance. 

 

 

  • Af: