Taxa Fyn overtager kørsel fra 4x35 i Kolding. Københavnsk firma har valgt at koncentrere sig om sit største marked - København.

Fra 1. november 2017 vil kunderne skulle kontakte Taxa Fyn i stedet for TAXA 4x35, når de ønsker kørsel i Kolding. Det sker efter, at Taxa 4x35 har overdraget sin taxakørsel til Taxa Fyn.

Taxa 4x35 er det største taxaselskab med 742 biler i hovedstadsområdet. I takt med, at konkurrencen i markedet vokser, og der indføres en ny lovgivning for området pr. 1. januar 2018, ønsker taxavirksomheden nu at fokusere sin operation i København yderligere for at kunne stille den bedst mulige service til rådighed for kunderne.

- Vi har været utrolig glade for at være til stede i Kolding, men vi mener, at tiden er moden for et skifte til gavn for både vores vognmænd og kunder i Kolding. Vi er meget tilfredse med den nye aftale med Taxa Fyn, som i forvejen har stor erfaring med at drive taxavirksomhed i bl.a. Fredericia og Middelfart, siger Peter Bjerregaard, administrerende direktør i Taxa 4x35. 

Ensartet service

- Vi er meget tilfredse med, at aftalen er faldet på plads, og vi er glade for udfaldet. Det passer godt til vores eksisterende koncept, og vi ser frem til at drive taxakørsel i hele trekantsområdet, hvor forbrugerne vil opleve en ensartet service såvel i Kolding som på Fyn, siger Tadzudin Kasami, adm. direktør i Taxa Fyn.

Aftalen indebærer, at vognmænd, der har været tilsluttet Taxa 4x35 i Kolding nu tiltræder et nyt bestillingskontor ejet af Taxa Fyn og vognmændene i Kolding. Det nye selskab kommer til at hedde Kolding Taxa A/S.

De ekstra opgaver i forbindelse med overtagelsen af 4x35 passer fint ind i Taxa Fyns forretning. Selskabet har netop sagt farvel til nogle vognmænd og chauffører, som i stedet skal arbejde under navnet 4X27.

  • Journalist portræt

    Af:

    Journalist og reporter hos Jysk Fynske Medier. Fyens Stiftststidendes Odense-redaktion. Interview og reportage. Tager også en del billeder og film.