En voldsom ulykke i Odense, hvor en dreng blev ramt af en narkopåvirket bilist, er endt med en betinget fængselsstraf til en 19-årig mand fra Middelfart.

Retten i Odense har idømt en 19-årig mand fra Middelfart fire måneders fængsel efter en færdselsulykke i Odense i maj i år. Dommen blev gjort betinget med krav om 100 timers samfundstjeneste.

Manden ramte 22. maj en 15-årig dreng, som ifølge politiets oplysninger gik ud i krydset Middelfartvej/Elmelundsvej, selvom der var rødt lys. Drengen, som kørte på skateboard, var ifølge Fyns Politi påvirket af cannabis.

Han blev efter påkørslen bragt til Odense Universitetshospital med alvorlige skader i hovedet og måtte på operationsbordet.

Ved Retten i Odense blev den 19-årige tirsdag dømt for at have kørt for hurtigt og for at have kørt bil under påvirkning af kokain. Han blev samtidig dømt for en tidligere forseelse, da han tidligere på året havde brugt nødsporet på motorvejen til at overhale en lastbil ved Nr. Aaby.

Foruden den betingede fængselsdom på fire måneders fængsel blev han idømt en bøde på 4000 kroner og mistede retten til at køre bil i tre et halvt år. Den 19-årige modtog dommen, oplyser Fyns Politi.

  • Journalist portræt

    Af:

    Journalist på Fyens.dk og vinskribent for Fynske Medier.

Mere om emnet

Se alle
3
15-årig dreng opereret: Alvorlig bilulykke i Odense

15-årig dreng opereret: Alvorlig bilulykke i Odense