Men det er kun i weekenden, hvor Middelfartvej bliver lukket for biler på strækningen over banebroen.

Der er indfaldsveje i Odense, som er hårdere belastet end mange andre strækningen. En af de meget blokerede veje er Middelfartvej og især broen over banen er ofte kritisk. Der har været flyttet en del rundt på broens asfald og fortovene, og det er ikke slut. I weekenden lukker broen med op- og nedkørsler igen.

Det er denne gang fjernvarmen, som skal lægge nye rør forud for letbanen, og det er en operation, som varer fra fredag aften kl. 19.00 til mandag morgen kl. 05.00. Så skal der være åbent igen for trafikkken.

Nogle gange er det i et spor, andre gange vognbanerne i begge retninger. Hvis der lgie ses bort fra fodgængere og cyklister, så er det den helt lukkede model, der skal bruges denne weekend.

Broen over banen forbinder Vesterbro med Bolbro. I adskillige år var det her, det årlige maratonløb kom frem til til stadion. Sådan var det ikke i år, hvor løbet benyttede ringvejen.

 

 

Omkørsler

 

Fjernvarme Fyn arbejder også i døgndrift, så trafikken kan blive normaliseret hurtigst muligt - og senest inden myldretiden mandag morgen. Derfor kan naboerne opleve gener i form af støj og lys i løbet af natten. 

Den gælder strækningen mellem Christmas Møllers Vej, Roesskovsvej og hen over jernbanebroen til Kildemosevej. 

Som bilist har man to muligheder for omkørsel. Enten kan man benytte den sydlige omkørsel via Ring 2 (Kløvermosevej), Falen og Grønløkkevej. Eller man kan benytte den nordlige omkørsel via Stadionvej og Rugårdsvej. 

Der vil blive sat gule skilte op for at gøre bilisterne opmærksomme på muligheden for omkørsel.

  • Journalist portræt

    Af:

    Journalist og reporter hos Jysk Fynske Medier. Fyens Stiftststidendes Odense-redaktion. Interview og reportage. Tager også en del billeder og film.