Elitedivisionen OBK - Værløse 3-4

Badminton. Det startede fantastisk for OBK, men endte rigtig skidt. Fynboerne fik en drømmestart og bragte sig foran 2-0. Mathias Boe viste klassen og havde overskud til skæve smil og kække bemærkninger, da han sammen med Frederik Søgaard rundbarberede et sagesløst Værløse-par. Boe har netop føjet sin 16. Super Series titel til det i forvejen imponerende CV efter sejren i herredouble med Carsten Mogensen i Korea.

Dagens største oplevelse var dog fynboernes finske damesingle, Airi Mikkela, der efter en forrygende indsats overraskende slog Julie Dawall i tre sæt. Efter en skidt indsats i første sæt kom Mikkela flot tilbage og tog de to næste sæt. Dawall har tidligere presset verdensstjernen Caroline Marin ud i tre sæt, hvilket sætter finnens sejr i relief.

Så skulle man tro, at OBK-spillerne ville køre en sikker sejr hjem. Desværre viste den nyindkøbte svensker, Richardt Eidestedt, sig at være en kæmpe skuffelse. Han blev sammen med sin landsmand, Amanda Høgstrøm, kørt rundt i managen. Hvis det er niveauet, så bør OBK sige tak for denne gang og i stedet satse på egne talenter. Meget bedre blev det ikke i damedoublen, hvor Camilla Martens og Celine Juel nærmest var fornærmende ringe. Indsatsen mindede mest af alt om arbejdsvægring, og de to fynboer var aldrig i nærheden af at presse modstanderparret.

Steffen Rasmussen og Patrick Bjerregaard viste til gengæld masser af moral i de to herresingler. Rasmussen vandt i tre sæt og bragte fynboerne på 3-2. Desværre missede Bjerregaard to matchbolde i andet sæt og måtte efterfølgende bøje sig med 16-21 i sidste og afgørende sæt.

Så skulle det hele afgøres i Golden set, hvor det endte med mix-double. Meget symptomatisk fravalgte fynboerne de to svenskere og satte i stedet Celine Juel sammen med Frederik Søgaard. Det var dog ikke den store succes, idet Værløse sejrede sikkert med 21-11 og tog dermed to matchpoint med hjem.

En skidt udgang for OBK, når man tager i betragtning, at københavnerne mødte frem med to nederlag på 0-6 i de første runder. Der skal helt andre boller på suppen torsdag, hvor OBK skal på togt i Aarhus mod AB.(bendix)