En mand fra Glamsbjerg blev i juni så sur over en kold grillkylling, at han kastede med ketchupflaske og råbte ad personalet på en grillbar.

Glamsbjerg: En Henning i presenning, en blødende indianer i kano eller en skoldet fra bassinet. Der er lidt for enhver smag, når man går i skinkekutteren.

Men i juni 2017 fik en 51-årige mand fra Glamsbjerg serveret noget, der i hvert fald ikke faldt i hans smag. Hans reaktion var så voldsom, at han blev idømt 40 dages betinget fængsel for vold mod personalet i grillbaren, oplyser politiets anklagemyndighed.

I juni var den 51-årige gået i en grillbar i Glamsbjerg for at få stillet sulten. Grillkyllingen, som han bestilte, var dog ikke tilfredsstillende, for et par dage senere vendte manden tilbage til grillbaren med en klage.

Manden var blevet gal på grillbaren, fordi han mente, personalet havde serveret ham en kold kylling, og det havde i mellemtiden gjort manden så vred, at han mødte op i grillbaren og råbte ad kvinden bag disken. Ifølge anklagemyndigheden smed den 51-årige stegte pølser og plastikgafler i hovedet på kvinden, mens han råbte ad hende.

Da kvindens mand kom ind i grillbaren, begyndte den 51-årige at sprøjte ketchup på ham og kastede også ketchupflasken efter parret.

Denne episode fik ved Retten i Odense manden dømt for vold efter paragraf 244 i straffeloven. Manden blev idømt 40 dages betinget fængsel. Den 51-årige bad om 14 dages betænkningstid, før han tager stilling til, om han accepterer straffen.

  • fyens.dk