Nyborg: To mænd, der begge bor i Hvidovre, var mandag på passagerer i en bil på visit i Nyborg, hvor bilen klokken 10.37 blev stoppet af en patrulje fra Fyns Politi. Det skete i krydset Storebæltsvej-Slipshavnsvej. I bilen var i alt fire personer, men det var to af passagererne, der tiltrak sig politifolkenes opmærksomhed.

Den ene passager, en 22-årig mand, viste sig at være påvirket, og en visitering viste, at han havde i alt seks gram hash på sig, som politiet konfiskerede. Da politifolkene ransagede bilen, fandt de en ulovlig kniv og et knojern, som den 22-årige indrømmede, var hans. Så nu er han sigtet for at være i besiddelse af hash og for overtrædelse af våbenbekendtgørelsen.

Samtidig blev en anden passagerer, en 21-årig mand, også visiteret, og politiet fandt 3,28 gram hash i én af hans lommer. Politiet konfiskerede hashen, og den 21-årige er nu sigtet for at have været i besiddelse af euforiserende stoffer. 

  • Andreasen_Niels_(2015)_023

    Af:

    Journalist på Fyens Stiftstidendes redaktion  i Nyborg, tovholder Lokalavisen Nyborg. Tidligere ansat på erhvervsredaktionen på Fyens Stiftstidende i Odense, inden da journalist på Fyns Amts Avis i Nyborg og Ugeavisen i Odense.