Varde og Odense Q rykkede op i ligaen sammen, og i øjeblikket deler holdene de to nedrykningspladser. Onsdag mødes de i en livsvigtig kamp om tre point.

Fodbold: Med et point hver og en position under nedrykningsstregen er der meget på spil for både hjemmeholdet Odense Q og gæsterne fra Varde, når de to hold mødes onsdag aften i ligaen.

En pointdeling vil betyde, at begge hold stadig befinder sig på den forkerte side af stregen, mens en sejr betyder, at vinderen rykker over linjen og skubber Vejle ned på en af sure pladser.

De hårde fakta er Odense Q's Maria Thomsen fuldstændig bevidst om.

- Kampen i morgen er enormt vigtig for vores overlevelse i ligaen. Varde er et af de hold, vi bare skal slå, og vi både kan og skal vinde.

I weekenden tabte fynboerne 2-0 til BSF, mens Varde spillede 1-1 mod det tredje bundhold Vejle. Det blev både vestjydernes første point og første mål i sæsonen, og den selvtillid tager de formentlig med til Odense.

Det skræmmer ikke Maria Thomsen, og hun har opskriften på en sejr over Varde, hvis de bordeaux-røde formår at holde fokus i alle 90 minutter. 

- Vi skal skabe en masse chancer oppe foran og udnytte dem. Derudover er det vigtigt, at vi får lukket ned bagi, for Varde har nogle fine offensive spillere, der kan blive farlige, hvis man giver dem for meget plads.

Odense Q skal i kamp mod Varde onsdag den 4. oktober klokken 18.30 ved Marienlystcenteret.

 

 

 

  • fyens.dk