Mediet Local Eyes refererer en præsident fra en rockergruppe ved navn Fratrez for at have etableret sig i Faaborg - Fyns Politi kender ikke noget til sagen.

Faaborg: En lidt mystisk rockergruppe ved navn Fratrez, der angiveligt skulle have sit udspring i Østrig, har ifølge netmediet Local Eyes etableret sig i Faaborg-området.

- Vi har afdelinger i Faaborg og København, og så er vi også ved at etablere os i Jylland, fortæller en unavngiven præsident for Fratrez ifølge Local Eyes i et kort telefoninterview.

Der står ikke noget i parentes. Vi har ikke hørt om den gruppe, og vi ved ingenting.
Benny Linde Larsen, politiinspektør, Fyns Politi

Fyns Politi er bekendt med det pågældende interview, men derudover ved politiet ikke mere, fortæller politiinspektør Benny Linde Larsen.

- Vi prøver efter bedste evne at undersøge den slags, men vi ved ikke mere, end hvad der står i den artikel. Men selvfølgelig holder vores patruljer øje, når vi får den slags informationer, siger han.

- Og der er heller ikke viden, som I holder tæt til kroppen?

- Der står ikke noget i parentes. Vi har ikke hørt om den gruppe, og vi ved ingenting, siger Benny Linde Larsen.

Ifølge artiklen i Local Eyes, skulle Fratrez være en såkaldt 1%-gruppering, hvilket er kodesprog for rockergrupper, der ligesom Bandidos og Hells Angels har sat sig selv uden for samfundets normer. Præsidenten oplyser desuden, at gruppen har været i Danmark i fire måneder, og at der er 70 personer i klubben i Danmark.

Redaktionen har forsøgt at google sig frem til mere viden om Fratrez, men ud over en thailandsk gangstergruppe og at navnet "Fratres" ifølge Wikipidia er det latinske ord for "brødre", dukker der umiddelbart intet op, der matcher rockerrygterne i Faaborg.

Har du observeret nye rockerlignende typer i lokalområdet, hører redaktionen selvfølgelig gerne om det.

Tip os: Ved du noget?

Du kan sende en besked til Fyens.dk i formularen herunder. Du er velkommen til at vedhæfte billeder og videoer, men det er ikke et krav.

Du kan også kontakte Fyens.dk ved at skrive til webred@fyens.dk og eller ringe til 6545 5110.

  • Journalist portræt

    Af:

    Journalist på lokalredaktionen i Faaborg med særligt fokus på børne- og undervisningsområdet, samt hvad der rør sig i det lokale erhvervsliv.