Filmen "Mens vi lever" kan opleves til en forpremiere i Panorama Biografen i Middelfart den 10. oktober.

Midddelfart: "Mens vi lever" er et dansk drama, som har danmarkspremiere torsdag 26. oktober. Man kan dog opleve filmen til en forpremiere i Panorama biografen i Middelfart 10. oktober klokken 18.30. 

Filmen handler om fire unge, hvis skæbner bliver flettet sammen på grund af en ulykke, og det siges, at det er den mest opsigtsvækkende film i årevis, oplyser biografen.

"Men vi lever" imponerede ved årets Cannes-Filmfestival, og den kostede kun to millioner kroner at producere. Den udkommer i 70-80 biografer over hele landet og er skrevet af Milad Avaz og instrueret af hans bror Mehdi Avaz. Milad Avaz har ligeledes stået for produktionen af filmen sammen med Sara Victoria Bjerre.

- Mehdi og Milad Avaz er lovende nye talenter indenfor danske film og går efter at vinde en Oscar om et par år. Brødrene har ved hjælp af stort gåpåmod selv produceret filmen helt uden om systemet, og de har skabt en film, der ligner en storfilm og leverer skuespil i topklasse, oplyser biografen.  Mehdi Avaz var 10 år, og hans lillebror Milad var fire år, da de kom med deres mor til Helsinge i 1992. I dag bor begge brødre i Los Angeles, hvor de producerer film. /EXP