Kommunalvalg. Brug din stemme aktivt
Af: Lone Smidt, fællestillidsrepræsentant, FOA i Nyborg Kommune

Lokaldebat: Den 21. november får vi igen muligheden for at vise vores kommune vores stemme.

Vores politikere er afhængige af vores kryds - lige så afhængige er vi af vores politikere i Nyborg Kommune i de næste fire år. Vi skal bruge vores stemme aktivt og tage til stemmeurnen.

Afhængigheden af vores kryds har politikerne selv valgt. Det giver mening for dem, og de er drevet af lyst, energi og en forventelig indsigt i at være kompetente ledere for Nyborg Kommune.

Der er flere mennesker, som er afhængige i Nyborg Kommune. Vi har borgere og pårørende, som er afhængige af, at social- og sundhedshjælperen og social- og sundhedsassistenten yder en kompetent og faglig hjælp. Og de er med til, sammen med borgeren, at skabe muligheden for et sundt, aktivt og værdigt liv. Det er vores fælles kerneopgave i Nyborg Kommune. Det kræver en fælles indsats for, at de muligheder, som egentlig er et ufravigeligt ønske, så også lykkes.

Opskriften på et værdigt liv ikke ens for alle, men din indflydelse, og hvad der giver mening for dig og dine nære, er netop det, som vores politikere i Nyborg Kommune skal hjælpe med at matche.

(forkortet af redaktionen)