18-årige David Erbs hentede i sin første seniorfinale bronze ved et World Cup-stævne i tumbling.

Gymnastik: I den kraftfulde gymnastikdisciplin tumbling vandt 18-årige David Erbs fra Odense Gymnastik Forening i weekenden bronze ved et World Cup-stævne i Portugal, Loulé World Cup i trampolin og tumbling.

Det var første gang, David Erbs var i en senior World Cup-finale.

- David kørte to rigtig fine øvelser med god stil, og som han håber at tage med sig til WAGC (ungdoms-VM) til november. Det er Davids første seniorfinale og godt for ham at snuse lidt til finaler på dette niveau, siger landstræner Michael Moselund-Hansen i en pressemeddelelse.

En anden Odense-tumbler, Adam Matthiesen, var også kvalificeret til finalen, som er for de otte bedste fra kvalifikationen. Men han måtte trække sig inden finalen på grund af en mindre skade.

Sara Raunholt Ørskov fra Outrup blev nummer otte i finalen, som blev vundet af den stærke Fangfang Jia fra Kina som nogen måske husker fra VM 2015 i Odense, hvor hun vandt guld.

  • Hounsgaard_Hardy_(2015)_12

    Af:

    Journalist på Sport Fyn, sportsredaktionen for Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis og fyens.dk. Tidligere har jeg arbejdet som sportsredaktør på Fyns Amts Avis og som journalist på Tipsbladet. Jeg skriver blandt andet om ishockey, basketball og fodbold. Bor i Svendborg med min hustru.