Hele Særslev er inviteret til fællesspisning på Nordfyns Efterskole i aften, mandag klokken 18. Alle pengene går til Danske Hospitalsklovne.

Søndersø: Mandag den 2. oktober klokken 18 kan hele Særslev for 40 kroner på Nordfyns Efterskole både få fyldt maven med buffet-mad og fyldt ens indre samaritanerhjerte med en god gerning. For alle penge går til Danske Hospitalsklovne, som spreder glæde til cirka halvdelen af de 60.000 børn, som hvert år indlægges.

- Her vil vi virkelig kunne gøre en forskel. Der var to klovne forbi efterskolen, som fortalte, hvor stort det er. Det var jeg ikke klar over, fortæller Bjarne Flyman, forstander på Nordfyns Efterskole.

De tidligere år har Nordfyns Efterskole støttet Knæk Cancer - men nu skal der nye boller på suppen:

- I år er vi gået lidt en anden vej. Det passer bedre ind i vores skoleår. For Knæk Cancer, som, vi også synes, er en genial idé, ligger for sent i øjeblikket.

Det er anden gang, Nordfyns Efterskole inviterer på fællesspisning for at støtte et godt formål. Men det har endnu en positiv gevinst, fortæller Bjarne Flyman.

- Det er tanken med, at hvis man bliver alvorligt syg, så er det godt, at man lige kender hinanden. For selvom vi er lille samfund, så kender vi jo ikke alle mennesker. Det kunne sådan en aften hjælpe kraftigt på.

Den 2. oktober byder desuden på et foredrag med to ultraløbere fra Odense, som fortæller om at løbe langt. Den 3. oktober skal efterskoleeleverne nemlig løbe fra klokken 8.30 til 20.30 for også at samle ind til Danske Hospitalsklovne. Herefter går efterskoleeleverne et fakkeltog i Særslev.

Sidste år samlede Nordfyns Efterskole 154.000 kroner ind til Knæk Cancer.

  • 3305486

    Af: