Lokaldebat: - Lad os lige få det på det rene
Af: Grethe Skov, Formand for Brugere- Pårørenderådet på MÆC, Brigvej 6, Marstal

Inger M. Zieglers debatindlæg i FAA, søndag den 1. oktober, kan tolkes på den måde, at der Ikke har været afholdt høstfest for beboerne på Marstal Ældrecenter (MÆC) - MEN DET HAR DER.

Tirsdag den 19. september var der inviteret til høstfest for alle beboere med pårørende. Ganske rimeligt betalte de pårørende selv for arrangementet.

Jeg kan oplyse, at salen var utrolig flot pyntet med et vel af georginer, halmballer, solsikker og hele mejsplanter.

Middagen bestod af: Dejligt mørt kød der var stegt som vildt, waldorfsalat, tyttebær, sovs og kartofler samt dertil hørende vin og anden drikkelse.

Dessert: Islagkage. Kaffe med en drøm af petit four, bestående af kransekage og Sara Bernhardt, og dertil underholdning med sang og musik.

Personalet havde som sædvanlig virkelig lagt sig i selen for at give beboerne og de pårørende en dejlig høstfest. Så stor tak til personalet og de som hjalp til.

BESPARELSE. Jeg kan ikke se, hvad det er for en besparelse, som Inger M. Ziegler taler om, så det må stå for hendes egen regning.

Centersalen på MÆC anvendes utroligt meget i det daglige, så jeg har svært ved at se, at der kan "puttes" flere aktiviteter ind.

Brugere- og Pårørenderådet på MÆC, er meget modtagelig for nye ideer for beboerne - ingen tvivl om det - men beboerne skal også kunne overkomme at deltage, da der i forvejen er mange aktiviteter.