Nyborg: Sidste år blev sæsonens sidste promenadekoncert, Last Prom, aflyst, fordi kulturhuset Bastionen var under ombygning. Søndag tog musiksammenslutningen SAMMUS revanche med en koncert, der blandt andet forkælede de cirka 150 gæster med en velspillet hyldest til Elvis Presley fremført af Nyborg Harmoniorkester.

- Vi ville gerne kunne byde ham velkommen på scenen, men det kan desværre ikke lade sig gøre af indlysende årsager, lød det fra orkesterleder Jesper Rosenkilde, der også var eftermiddagens konferencier.

Forinden havde både Nyborg Seniorkor, Vindingekoret, Nyborg Sangforening og Danehofgarden givet smagsprøver på deres kunnen, før det til sidst var blevet tid til den store finale, hvor alle deltog - inklusiv publikum, der fik klar besked om kun at synge på de aftalte tidspunkter til sangen "Land of Hope and Glory". Ellers var det ud!

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er lokalredaktør på Fyens Stiftstidende i Nyborg samt redaktør på Lokalavisen Nyborg. Privat bor jeg sammen med min familie i Nyborg by, ikke langt fra redaktionen. Og så har jeg lige rundet de 40 år. Jeg blev uddannet journalist i 2004. Forinden havde jeg taget en bachelor-grad i statskundskab ved Aarhus Universitet.