Af: Jimmy Steen Eriksen, byrådskandidat Liberal Alliance, Solbakken 27, 5560 Aarup

Lokaldebat: Det er nærmest pinligt at følge debatten om skolestrukturen i Assens både før og efter de to budgetforlig. Man kunne forvente en fælles skolevision, der rakte langt ud i fremtiden. Desværre har det seneste år og nu i valgkampen handlet om den store skolestrukturs uenighed i byrådet.

Men hvor står Liberal Alliance, når vi sidder med i byrådet efter 1. januar, spørges der; tilbagerulning eller ikke? Det er ikke sort-hvidt for LA.

Et ja falder først for, for det giver da ingen mening at lukke en overbygning i et område, som byrådet har prioriteret til udvikling og bosætning. Et nej er også i spil, for hvor langt er man i processen, når vi skal tage en eventuel beslutning i det nye byråd? Er det overhovedet, grundet investeringer, kontrakter, børn, personale og lovgivning, muligt at tilbagerulle en sådan beslutning, og er det respekt for borgernes skattekroner?

I Liberal Alliance Assens forbeholder vi os retten til at sige det ikke er sort-hvidt, men når vi kender alle fakta den dag, hvor en beslutning skal tages, tager vi meget gerne ansvar for at prioritere borgernes skattekroner på den mest hensigtsmæssige måde.