Opdateret: Brand i Kvickly fredag aften er nu slukket.

Otterup: Fredag aften klokken 20.33 gik brandalarmen i Kvickly i Otterup, og kun syv minutter senere rullede de første brandbiler ind foran butikken.
- Vi kunne se røg komme ud af tagkonstruktionen, og tilkaldte assistance med det samme, fortæller Jesper Vestergaard, der er indsatsleder ved Beredskab Fyn.

Brandfolkene kunne konstatere, at den kraftige røgudvikling stammede fra en kølemontre, så teorien er lige nu, at branden har været forårsaget af en elektrisk fejl.

- Der er meget sort og mange sodsværtede varer i en stor del af butikken, men vi er færdige derude. Resten er op til Kvickly og skadesservicefolkene, der arbejder derude nu. Det sidste jeg har hørt er, at butikken ikke åbner i morgen, fortæller Jesper Vestergaard.

Fredag eftermiddag var Beredskab Fyn også kaldt ud til en automatisk brandalarm på Plejecenter Bryggergården i Otterup, hvor der var gået ild i en papirkurv, men her havde personalet fået slukket ilden inden brandfolkene nåede frem.

Tidligt i morges startede dagen med et færdselsuheld lidt syd for Otterup, hvor to biler var kørt frontalt sammen.
Her var vejen spærret i en time, mens Beredskab Fyn måtte skære den ene bil op og hjælpe en fastklemt person ud.

Føreren af den anden bil var uskadt, og der er fredag aften ikke noget nyt om den fastklemtes tilstand.

Ulykken skete på et helt lige stykke mellem Otterup og det såkaldte Daugstrupkryds, hvor den ene bil er kørt over i det modsatte spor.
 

  • Fyens Stiftstidende