Herretøjsbutikken Mr. flytter ikke kun i nye lokaler, men får også to nye indehavere, der skal føre salget videre.

Rudkkøbing: I takt med at herretøjsforretningen Mr. flytter fra Bystrædet til Østergade, tager to nye ejere over i biksen.

Valget er faldet på Ulrich Larsen og Børge Prydgaard, der begge er erfarne sælgere med henholdsvis 20 og 30 år på bagen i butikken.

De erstatter Torben Jensen, der indtil nu har været indehaver af forretningen sammen med Torben Hartung, men fra 1. oktober har valgt at gå på efterløn.

- Det passer med, at vi flytter butikken, så der har været en helt naturlig lejlighed, siger han.

Børge Prydgaard fortæller, at han glæder sig til at begynde sit nye job - især, fordi det sker i de nye butikslokaler i Østergade.

- Vi er glade for, at den her mulighed har budt sig for os. Men det har også gjort meget, at vi har kunnet få det her lokale. Det har fyldt, at vi har haft to afdelinger, og her er det meget mere overskueligt, siger han. Ulrich Larsen stemmer i:

- Vi har store positive forventninger og håber, at der kommer mere trafik og flere kunder ind ad døren.

To lokale skaber levevej

For Torben Jensen har de to nye overtagere været et helt naturligt valg, idet de er et par garvede gutter, der begge har et stærkt forhold til Langeland, hvor de er bosat.

- Der noget, vi har talt om flere gange, fordi de kender butikken. De er samtidig lokale og har deres familier og et ønske om at blive boende her, så de gør en levevej ud af det, forklarer han.

Selv fortsætter Torben Jensen på deltid med erhvervsbeklædning som ansvarsområde. Han er spændt på den nye hverdag, der blandt andet skal byde på kvalitetstid med børnebørnene.

- Der er ting, jeg gerne vil have mere fritid til. Jeg har nyankomne børnebørn, jagt og ting hjemme i huset, som jeg har skubbet, og som skal tages hånd om nu. Det er selvfølgelig mærkeligt, men ikke mere mærkeligt, end at jeg også glæder mig, siger han.

Den anden del af makkerparret, Torben Hartung, fortsætter i Mr. som hidtil.

  • Af:

Mere om emnet

Se alle
1
Efterladt i udkanten: - Herretøjsforretning flytter op ad gågaden

Efterladt i udkanten: - Herretøjsforretning flytter op ad gågaden