Debat: Lad os sætte en stopper for indvandringen
Af: Mikael Stender, kandidat for DF til byrådet i Svendborg, Vievej 5, Tåsinge

Læserbrev: Vi skal have et indrejseforbud på grundlag af personer fra lande, der er potentielt farlige for os som borgere i Danmark. Ingen grund til at skabe flere problemer for os som nation, end vi har i forvejen.

Vi kan, hvis vi vil og tør.

Målet med integrationen er for mig, at de, der kommer til Danmark, behandler andre som de selv vil behandles og samtidig opfører sig ordentligt.

Vi skal se på, hvem har vi gode erfaringer med at få integreret i Danmark, og hvem vi har dårlige erfaringer med. Dem, vi har dårlige erfaringer med at integrere, skal vi ikke have flere af.

Sikkerhedsrisiko for folk fra mellemøsten bør vurderes, inden de får lov at komme ind.

Folk fra mellemøsten er overrepræsenteret i arbejdsløshedsstatistikker og i kriminalitetsstatistikker, så dem har vi ikke brug for.

En meget stor del af flygtninge/migranter fra mellemøsten har ingen intentioner om at blive en del af det danske samfund på danske vilkår, derfor skal de ikke herop.

Jeg mener ikke, at man skal have generel adgang til at søge asyl i Danmark.

Flygtninge og migranter, som ikke har en chance for at få asyl, skal slet ikke inden for de danske grænser, for så har vi en masse problemer med at få sendt dem hjem igen.

Hvis nogen søger asyl/indrejse i Danmark, skal deres sag behandles i deres hjemland eller i lejre tæt på deres hjemstavn, mens de befinder sig der.

Vi skal turde sende folk hjem - ikke lade folk blive.