En 20-årig ung mand fra Nordsjælland blev torsdag eftermiddag anholdt i Marstal og sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer, efter politiet fandt mere end 40 gram MDMA og 18 valiumpiller.

Marstal: Torsdag middag var den igen gal i Solkrogen i Marstal, hvor politiet i sidste uge afslørede to gerningsmænd bag flere indbrud på Ærø.

Denne gang var politiet kaldt ud til en anden opgave, da man ved et tilfælde stoppede en 20-årig ung mand fra Nordsjælland. Her fandt man ud af, at han var i besiddelse af 18,5 valiumpiller samt 42,5 gram af det euforiserende stof MDMA, også kendt som ecstasy.

Politiassistent ved Fyns Politi i Svendborg, Hans Erik Brendholm oplyser, at det er en anseelig mængde, der også har ført til, at man har anholdt og sigtet den unge mand.

- Han er blevet sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer. Om det er med henblik på videresalg eller ej, ved vi ikke endnu, men det er da meget, han blev taget med, siger Hans Erik Brendholm og oplyser, at de 42,5 gram MDMA primært var fordelt i et-grams-poser.

Den 20-årige mand blev løsladt igen sidst på eftermiddagen efter afhøring og kan nu forvente en retssag.

SSP-konsulent på Ærø Christian Kjems er glad for, at stofferne er fundet af politiet.

- Det er da glædeligt, at de her stoffer ikke ender ude i byen, men det her viser også, at vi har behov for et sted som Frivagten, så de unge kan færdes i andre fællesskaber, hvor der ikke er tilknyttet et misbrug af den ene eller anden art, siger Christian Kjems.

  • fyens.dk