Aarup/Turup: Tre indbrud i varebiler og to hvor det kun blev ved forsøget.

Sådan er status fra Fyns Politi, der har modtaget fem anmeldelser fra ejere af varebiler, der enten har været udsat for indbrud, eller hvor det udelukkende er blevet ved forsøget.

Natten til torsdag blev låsen og håndtaget på skydedøren i en hvid varebil forsøgt brudt op med et koben. Den varevogn var parkeret på Kirsebærhaven, da indbrudsforsøget fandt sted.

Anderledes held havde tyvene tre gange i løbet af natten til fredag.

To af varebilerne var begge parkeret på Vestergade, mens den tredje stod på Hybenvej. Fælles for dem er, at tyvene borede et hul over over dørhåndtaget, og dermed kunne de påvirke låsen, så de kunne åbne døren til bilerne. Fra alle biler er der stjålet betydelige mængder af forskelligt værktøj og andre arbejdsredskaber. Det er endnu ikke gjort op, hvor stor værdi det stjålne har.

Den femte varebil var parkeret på Enghavevej i Turup. Herfra blev der tilsyneladende ikke stjålet noget, men det lykkedes tyvene at ødelægge håndtaget på bagdøren, og sidedøren stod åben, da bilens ejer kom ud. Det kom han hurtigt, fordi bilen har et alarmsystem, der er forbundet på hans telefon, og han fik derfor besked om de ubudne gæster.

Ifølge Fyns Politi så han dog ikke noget til gerningsmændene.

  • Petersen_Nina_Vibe

    Af:

    Lokalredaktør i Assens. Jeg har været på redaktionen i Assens siden oktober 2010. Fra december 2014 som redaktør. Jeg var i 2004-05 praktik på Fyens Stiftstidende, hvor jeg var forbi Sportfyn og Odense-redaktionen. Siden har jeg i to omgange været på Sportfyn, været på redaktionerne i Otterup (nu Bogense), Nyborg og Ringe, på kulturen og lavet diverse tillæg.