Efter ombygning holder Phong Thanh, indehaver af Aiko Sushi Nyborg i Korsgade 16, åbent hus.

Nyborg: Efter fem år med Aiko Sushi Nyborg i lokalet på Korsgade 16 har indehaver Phong Thanh ladet lokalet bygge om.

- Vi er gået fra at have et meget klinisk udseende lokale med grønne fliser og ellers alt i hvidt til nu at kunne byde indenfor i et lokale, der gerne skal opleves mere varmt og hyggeligt, siger Phong Thanh.

Så efter en periode med håndværkere kan gæsterne nu indtage sushi ved borde i normal siddehøjde, hvor der tidligere udelukkende var siddepladser på høje stole og ved diske langs forretningsvinduerne og endevæggen.

I stedet præsenterer lokalet sig med caféborde, og det, at gæsterne kan sidde på almindelige stole, gør, at set fra gaden gennem vinduerne fremstår forretningen mere åben og indbydende.

- Det handler jo om at gøre det for gæsterne, som vi fornemmer, at de vil synes om, siger han om, at caféborde og den store tilberednings- og serveringsdisk nu fremstår i brun-gyldne farver. Dertil kommer, at belysningen udgøres af lysekroner med skærme i matchende farver, der hænger over bordene og gør rummet mere intimt.

Endevæggen bærer dog stadig restaurantens logo, den vægstore tegning af Aiko-pigen. Det skal der ikke ændres på. Det samme gælder menuen, hvor Phong Thanh dog antyder, at det kan komme på tale at ændre lidt på menukortet.

Nyindretningen fejrer Aiko Sushi med et åbnet hus lørdag den 30. september mellem klokken 11 og 13.

Ud over Aiko Sushi Nyborg driver Phong Thahn to tilsvarende sushi-restauranter i Odense og Middelfart.

  • Andreasen_Niels_(2015)_023

    Af:

    Journalist på Fyens Stiftstidendes redaktion  i Nyborg, tovholder Lokalavisen Nyborg. Tidligere ansat på erhvervsredaktionen på Fyens Stiftstidende i Odense, inden da journalist på Fyns Amts Avis i Nyborg og Ugeavisen i Odense.