To mistænkelige dødsfald var årsag til stor politiudrykning i Nyborg tirsdag, men der var ikke tale om en forbrydelse.

Nyborg: Politiet rykkede tirsdag ved 14-tiden talstærkt ud til Nyborg på grund af en anmeldelse om mistænkelige dødsfald på en adresse i den nordlige del af byen.

Det oplyser Henrik Justesen, leder af afdelingen for personfarlig kriminalitet ved Fyns Politi. Han var selv til stede på adressen tirsdag, hvor politiet hurtigt kunne konstatere, at der ikke var tale om en forbrydelse, men om en familietragedie. Et ægtepar havde valgt at begå selvmord sammen.

- Årsagen til, at vi er derude med retsmedicinere og kriminalteknikere, er at klarlægge, at der ikke er sket en forbrydelse. Derfor var der meget politi til stede, og jeg har altid folk ude at gå og forhøre sig, om der er nogen, der har set noget. Vi kører den skarpt, ind til det modsatte er bevist, siger Henrik Justesen.

Normalt skriver Fyens.dk ikke om selvmord, men politiets massive tilstedeværelse har været årsag til massiv rygtedannelse i Nyborg, og vi har derfor valgt at beskrive sagens rette sammenhæng.

Der har blandt andet verseret et rygte om, at folk i nabolaget har hørt skud, men det afkræfter Henrik Justesen fra Fyns Politi. Han har ikke noget bud på, hvordan rygtet er opstået, men der har ikke været løsnet et eneste skud i forbindelse med tragedien, oplyser han.

  • Tim Kildeborg Jensen

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes redaktion i Nyborg, hvor jeg også bor. Jeg skriver om det meste, men dækker især områderne skole- og dagtilbud, social og familie samt sundhed og forebyggelse.