Tobias Ulskov åbnede Tegnestuen Inn i foråret og har indtil videre haft så travlt, at han endnu ikke har haft brug for at opsøge opgaver.

- Jeg har haft så travlt, at jeg ikke har holdt indvielse af lokalerne her endnu.

Det fortæller Tobias Ulskov. Han er manden bag Tegnestuen Inn, der åbnede i Aarup i april, og han har ikke gjort meget væsen af sig. Det har ikke været nødvendigt, for han har haft travlt fra dag ét.

Virksomheden blev grundlagt i december 2016, mens Tobias Ulskov arbejdede som byggesagsbehandler i Assens Kommune. Men så kom der en opgave, som gjorde, at Tobias Ulskov turde tage springet og satse på sin virksomhed på fuld tid fra 1. april.

Tegnestuen Inn

Tobias Ulskov åbnede Tegnestuen Inn i april 2017.Virksomheden ligger på Bredgade i Aarup i lokaler, hvor der har før har været dyreklinik.

Tobias Ulskov er søn af to selvstændig erhvervsdrivende. Hans mor er butiksejer i Glamsbjerg, og hans far har grundlagt byggefirmaet Ulskov A/S. Den virksomhed er nu en del af E. Christiansen & Søn.

Tobias Ulskov er udannet murer og bygningskonstruktør, og han har arbejdet som byggesagsbehandler i Assens Kommune.

 

- Jeg fik et projekt på Køge Havn, hvor der i første omgang skal bygges en hal på 1026 kvadratmeter og en administrationsbygning. Der kommer yderligere tre haller på hver 1400 kvadratmeter. Projektet vil nok strække sig til december 2018. Det er helt fantastisk, fortæller Tobias Ulskov.

- Det var det her projekt, som gjorde, at jeg turde satse på at leve af det. Men der kommer også flere og flere kunder til fra lokalområdet. Jeg kan mærke, at der er et marked for mig.Tobias Ulskov er uddannet murer og konstruktør, og han rådgiver både private og erhvervskunder. I øjeblikket arbejder han blandt andet på en udbygning af den private vuggestue i Gummerup, så der også bliver plads til børnehave.

Jeg kan give en idé om prisen, hvis der er noget, man ønsker at ændre på huset, og man godt vil vide, hvad det koster at få det til at se ud, som man går og drømmer om.

Tobias Ulskov, Tegnestuen Inn

Rådgiver ved køb og salg

Som en af de eneste arkitekter i området kan Tobias Ulskov tilbyde at vise et byggeri eller renovering i en 3D-udgave.

- Ved at se det i 3D kan man blandt andet få et indtryk af lysindfaldet, og der er ingen skjulte hjørner. Man kan se det hele og få et indtryk af, hvordan det vil komme til at se ud, forklarer han og siger, at det gælder uanset, om det drejer sig om en lille tilbygning, ombygning eller et nyt hus.

Indtil videre er det erhvervskunder, der har fyldt mest i tegnestuen, men Tobias Ulskov tager gerne nye opgaver ind og er begyndt at sætte fokus på private kunder også.

Derfor satser han på at rådgive omkring energiforbedringer, og som noget nyt tilbyder Tobias Ulskov optimering af huse, der skal sælges.

- Når folk skal sælge deres hus, kan det være svært selv at se, hvad der skal til. Det kan være, at der lige skal males et udhæng eller skiftes et vindue. Vi taler om små ting, for det skal kunne betale sig, og køkken og bad vil køber som regel selv sætte sit præg på. Jeg har en god idé om, hvad der skal til, og førstehåndsindtrykket er bare så vigtigt, siger Tobias Ulskov, der også kan rådgive, hvis man står og skal købe et hus.

- Jeg kan gennemgå tilstandsrapporterne, og jeg gennemgår huset sammen med de mulige købere på samme måde som en byggesagkyndig. Jeg kan også give en idé om prisen, hvis der er noget, man ønsker at ændre på huset, og man godt vil vide, hvad det koster at få det til at se ud, som man går og drømmer om.

  • Heidi

    Af:

    Journalist på ErhvervPlus Fyn og magasinet Business Fyn. Tidligere journalist, jourhavende og redaktionel udvikler på Nyhedsredaktionen, også hos Jysk Fynske Medier. Jeg har været lokalredaktør på Fyens Stiftstidende på Nordfyn og UgeAvisen Nordfyn indtil december 2014. Tidligere har jeg været på Fyens Stiftstidendes redaktion i Assens, hvor jeg havde ansvaret for børne- og ungeområdet. Jeg begyndte journalistuddannelsen som 30-årig, og inden da jeg har arbejdet som regnskabsansvarlig og controller med uddannelser som revisorassistent og merkonom i økonomistyring på cv'et. Min mand er også journalist. Vi bor i hus i Aarup og har sammen to døtre.