Nyborg: Den er svær at overse, den 35 meter høje og trekantede reklamesøjle ved siden af OK-tanken i Nyborg. Og det er sådan set også meningen. Det er ikke kun nyborgenserne, der skal vænne sig til den nye skyline. Pylonen er placeret ved motorvejen og vil dermed være synlig for de mange bilister, der kører forbi hver eneste dag.

Da den nye lokalplan for grunden blev vedtaget tidligere i år, blev der samtidig givet grønt lys til en reklamesølje svarende til den eksisterende med McDonalds-reklamen.

Men ejerEN, Herning-virksomheden Jacobsen Group, har efterfølgende søgt kommunen om dispentation til at bygge søjlen på gittermast og trekantet i stedet for flad, fordi det er en billigere løsning.

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er lokalredaktør på Fyens Stiftstidende i Nyborg samt redaktør på Lokalavisen Nyborg. Privat bor jeg sammen med min familie i Nyborg by, ikke langt fra redaktionen. Og så har jeg lige rundet de 40 år. Jeg blev uddannet journalist i 2004. Forinden havde jeg taget en bachelor-grad i statskundskab ved Aarhus Universitet.