Ebberup Rideklub inviterer på foredrag med med telepatør, healer og forfatter Winnie Stubkjær Larsen

Ebberup: Dyrene har tanker og følelser, nøjagtig som vi mennesker har det. Det fastslår Winnie Stubkjær Laursen, der i 20 år har kommunikeret med dyr og derigennem hjulpet både dem og deres ejere til et bedre liv med hinanden.

Onsdag 25. oktober klokken 19 kan du møde hende, i Rytterstuen hos Ebberup Rideklub, Rybergsvej 12, hvor hun især fortæller om, hvordan man selv kan lære at tale med sit dyr. For det er ikke en særlig evne, hun besidder, det er noget, vi alle kan lære siger hun, og anvisningerne til det giver hun i sin nyeste bog : "Lær dyrekommunikation. Telepati og healing til krop, følelser og sind". Heri henviser hun også til forskning på området, der underbygger, at dyr har både tanker og følelser.

Foredragsaften

Foredrag v. Winnie Stubkjær Laursen, der kan heale og tale med dyr.25. oktober kl. 19, Ebberup Rideklub, Rybergsvej 12.

Tilmelding til dorthewraa"gmail.com eller på sms til 50 21 90 91.

Pris 85 kroner, kaffe og kage 10 kroner.

Er man interesseret i at købe en af Winnie Stubkjær Laursens seneste og bog

"Lær dyre-kommunikation. Telepati og healing til krop, følelser og sind" bedes dette også angivet ved tilmeldingen.

Den kan også købes på nettet, se salgsinformation på www.deklogedyr.dk.

Hendes første og meget roste udgivelse "De kloge dyr" er udsolgt, men ved at blive revideret til nyudgivelse.

 

- Jeg giver nogle teknikker til at blive mere nærværende. For at få det til at fungere med dyr, må vi tænke over, hvordan vi selv agerer, siger Winnie Stubkjær Laursen. Som udgangspunkt har dyrene kun gode hensigter, og når en ting peger mod det, så er der gerne tre ting, der peger mod dig selv, mener hun.

- Det er vigtigt at oplyse om, at mange dyr straffes for at forsøge at gøre deres bedste. Det gælder om at finde en fredelig løsning i stedet for straf, siger hun.

Nogle vil nok spidse ører og blive lidt skeptiske, når hun fortæller, at hun også via telefonsamtaler med dyrenes ejere kan fortælle, hvad der er galt med dyret, fordi hun, som hun forklarer det, modtager vibrationer fra dyrene. Skepsis var også hendes egen tilgang til det alternative, da hun stiftede bekendtskab med det for 20 år siden.

Clairvoyante viste vejen

- Jeg kom ind i det som skeptiker. Jeg havde et job, hvor jeg konstruerede slagterimaskiner, men min krop kunne ikke holde til det og jeg vidste ikke, hvad jeg så skulle. En sagde, jeg skulle gå til en clairvoyant. Jeg var skeptisk, men vidste ikke, hvad jeg ellers skulle, så jeg gik til to forskellige. De sagde begge, at jeg skulle udbygge folks viden om dyresjælen, fortæller Winnie Stubkjær Laursen, der herefter måtte gennem en proces, hvor hun skulle åbne op over for den alternativ verden.

Ved foredraget i Ebberup vil hun blandt andet forklare nærmere, hvordan hun telepaterer med en hest i den anden ende af landet.

- Ejeren ringede og fortalte om sin hest, der havde det dårligt, og hun vidste ikke, hvad der var galt. Da jeg talte med hende, kunne hesten mærke åbenheden og begyndte at telepatere om sig selv, den sender vibrationer, som jeg modtager, forklarer hun - og for at afmystificere det lidt: - Telepati er ikke andet end at lære at lytte til sine sanser, siger hun.

Andre gange, når hun er sammen med dyret, er det et spørgsmål om at mærke på dyret med hænderne og tolke dens kropssprog.

Til mødet i Ebberup vil det være muligt at stille spørgsmål til konkrete udfordringer, man har med sin hest eller andre dyr.

- Hvis dyret vil. Jeg siger ikke noget bare for at sige noget, understreger hun.

  • Wolf_Lise

    Af:

    Journalist, Assens-redaktionen. Arbejder p.t. mest med miljø, infrastruktur, planlægning. Før redaktionerne i Assens og Tommerup fusionerede i forbindelse med kommunalreformen var jeg på Tommerup-redaktionen, hvor jeg beskæftigede mig med alle stofområder. Bor i Tommerup St.