Fredag 22. september gæster én af Nordens største jazzpianister Kulturøen i Middelfart.

Jazzpianisten Heine Hansen vender fredag 22. september tilbage til Middelfart, hvor han optrådte i forbindelse med sommerens udgave af Middelfart Jazzfestival på et propfyldt Brasserie Svanen

Mens Heine Hansen dengang sad i spidsen for en til lejligheden sammensat trio bestående af den svenske bassist Johnny Åman og den danske trommeslager Anders Mogensen, er sidste års vinder af den prestigefyldte Ben Webster-pris denne gang omgivet af bassisten Thomas Fonnesbæk og trommeslageren Alex Riel.

Sammen udgav trioen sidste år det anmelderroste album, "Signature", der ikke alene endte med at blive nomineret til en Grammy, men også blev præmieret af Statens Kunstfond for at være blandt de mest betydningsfulde værker i 2016.

Det er ikke kun numre fra "Signature"-albummet, som Heine Hansen Trio præsenterer for publikum fredag 22. september. Trioen har netop været i studiet for at indspille et nyt album, som også bliver en del af koncerten.

Koncerten begynder klokken 19.00 og er gratis. Det foregår igen på Brasserie Svanen.

  • Michael Bager

    Af:

    Reporter på Odenseredaktionen, musikredaktør og flittig skribent til rejsemagasinet Siesta. Født i Aars, Himmerland, i 1977 og bosat på Fyn siden 2004. Har kone, der er læge på OUH, samt to døtre. Jeg er glødende AaB- og Arsenalfan, men hepper på OB i alle kampe, hvor de ikke møder nogen af de nævnte hold. Jeg elsker alt fra hiphop og heavy til punk og rendyrket rock. Jeg har i mine 10 år på avisen interviewet musikere som Tom Jones, Robert Plant, Slash, Sinéad O'Connor, Macy Gray, Bryan Adams, Chris Cornell, Cliff Richards, Dr. John, Gavin DeGraw, James Last, Jeff Beck, Kevin Costner, Manic Street Preachers, Santana, Suede, The National og Travis m.fl. Blandt danske bands mangler jeg kun C.V.Jørgensen og Kim Larsen for at have interviewet samtlige af mine hjemlige helte.