Fyns Politi beder nu borgere, der har overvågningsvideo, video fra vildtkameraer eller andet liggende, der kan hjælpe politiet på sporet af den eller de personer, der natten til lørdag 9. september kastede en sten ned på den fynske motorvej ved Spedsbjergvej.

Politiet beder borgere i områderne i og omkring Vissenbjerg, Skallebølle, Langesø, Korup, Tarup, Paarup, Ravnebjerg, Brændekilde og Tommerup, der måtte have videoovervågning liggende fra tidsrummet mellem klokken 01 og 05 natten mellem fredag og lørdag den 9. september, kontakte politiet, hvis der optræder personer eller biler på billederne.

-Der kan gemme sig afgørende spor i sagen på videooptagelser hos private. Derfor opfordrer vi borgerne til at sende os en mail, hvis man har noget sådan liggende. Så vil vi kontakte dem, så vi kan få sikret videoen og undersøgt den nærmere, siger politikommissær Ann Kate Pedersen fra Fyns Politi.

Politikommissæren oplyser, at politiet allerede har været i dialog med eksempelvis busselskaber og taxafirmaer omkring sikring af videomateriale fra nærområdet omkring gerningstidspunktet natten til lørdag i sidste uge.

Fyns Politis patrujler vil i weekenden have ekstra stort fokus på motorvejsnettet og de omkringliggende veje for at sikre trygheden for bilisterne på Fynske Motorvej.

Mange henvendelser

Fyns Politi har fået mange henvendelser fra borgerne i sagen.

- Det er vi meget glade for, fordi vi er overbeviste om, at der sidder nogen derude med viden, som kan lede os frem til gerningsmanden eller gerningsmændene, siger Ann Kate Pedersen.

Fyns Politi efterforsker fortsat ud fra den teori at gerningsmanden eller gerningsmændene fra sidste uge stenkast kan være den eller de samme, som i august sidste år dræbte en tysk kvinde og invaliderede dennes mand, da en betonklods blev smidt ned i deres bil.

Ann Kate Pedersen opfordrer til, at borgerne i videst mulig udstrækning kontakter politiet på mailen fyn@politi.dk med henvendelser i sagen - og at de skriver et telefonnummer, så politiet kan ringe tilbage.

- Vi offentliggør i dag billeder af den 39,65 kg tunge sten uden den ligger i en pose. Det har flere borgere efterspurgt, fordi det var svært at se detaljerne på den, siger Ann Kate Pedersen.

Stenens mål er:
Længde Ca. 47 Cm
Bredde Ca. 28Cm
Tykkelse Ca. 17 Cm

Politiet vil gerne vide, om nogen kan genkende stenen eller ved noget om, hvor den kommer fra.

Henvendelser til fyn@politi.dk eller på telefon 114.

  • Seymore_Martin_(2015)_07

    Af:

    Jeg er digital jourhavende på Fyens.dk, derudover er jeg madanmelder og skriver fra tid til anden også bog- og cd-anmeldelser. Jeg er medlem af Odense Fødevarefællesskab og er frivillig ved Odense International Film Festival.

  • Af:

    Som nyhedschef er det mit job at igangsætte og prioritere de historier, som vi bringer på fyens.dk og i Fyens Stiftstidende. En sjælden gang imellem får jeg også tid til at komme lidt til tasterne. Jeg er uddannet som journalist i 2000 og har arbejdet som lokal- og nyhedsjournalist frem til foråret 2015, hvor jeg blev nyhedsredaktør på Fyens Stiftstidende. 1. september 2016 tiltrådte jeg jobbet som nyhedschef sammen med to andre kolleger i huset.

Mere om emnet

Se alle
5
14 måneder efter drab: - Kameraer har været alt for længe undervejs

14 måneder efter drab: - Kameraer har været alt for længe undervejs

1
Efter stenkast i nat: Nu skal 30 veje have skjult overvågning

Efter stenkast i nat: Nu skal 30 veje have skjult overvågning

Se kortet: På disse veje har der været stenkast fra broer i 2017

Se kortet: På disse veje har der været stenkast fra broer i 2017