Munkebjergskolen Observatorium indleder efterårssæsonen mandag den 18. september kl. 20:00. Herefter er der åbent hver mandag indtil december.

Mødested og -tid til forevisningerne er i skolegården mellem 19:50 og 20:00, hvorefter døren låses. Entre er kr. 20,- pr. person. På grund af Observatoriets begrænsede størrelse kan grupper på op til 15-20 personer med fordel aftale et individuelt besøg på andre ugedage ved at rette henvendelse til Observatoriet

Det gamle teleskop fra slutningen af 1800-tallet er altid et besøg værd, og i tilfælde af klart vejr er der mulighed for et kig på et par af den aktuelle stjernehimmels spændende objekter. I det usandsynlige tilfælde af overskyet kan man i stedet høre om himmelrummet eller få besvaret nogle af de spørgsmål, man brænder inde med.

Munkebjergskolen, Fengersvej 6, 5230 Odense M.

  • BAGLANDET

BAGLANDET

Baglandet er Fyens Stiftstidendes læsernetværk, hvor læserne selv kan skrive holdninger, historier og meget mere fra deres hverdag direkte på Fyens.dk.

Indlæg fra Baglandet er altid og entydigt udtryk for skribentens egen holdning og er ikke læst eller redigeret af redaktionen.

Vil du gerne være en del af Baglandet? Læs mere på fyens.dk/baglandet