HVEM ER VI?
Lions Middelfart er ingen loge, men en forening hvor medlemmerne M/K har valgt at bruge lidt af deres fritid på at hjælpe andre. Det drejer sig dog ikke altid om penge og indsamlinger. Det drejer sig også om kammeratskab, hyggeligt samvær og traditioner, som klubben holder i hævd ved at arrangere ture, foredrag, virksomhedsbesøg og afholde klubmøder.
At hjælpe dit lokalsamfund, At gøre en forskel, At bestemme, hvem vi skal støtte og hvordan vi skal samle penge ind.
At få et netværk, og meget mere. Klubben er en traditionel klub i Lions regi, hvor vi indsamler midler til støtte af humanitært hjælpearbejde både lokalt, nationalt og internationalt. Vi støtter desuden kulturelle aktiviteter, primært lokalt, ligesom vi er aktive inden for Lions Clubs ungdomsarbejde.
Kunne du tænke dig at læse/høre mere, er du velkommen til, at besøge vores facebook side Lions Club Middelfart eller vores hjemmeside www: middelfart.lions.dk eller kontakt Hans-Jørn Kay, 29468957, mail. adlerhus27@gmail.com
Vi håber at høre fra jer derude.
Hilsen
Lions Middelfart

  • BAGLANDET

BAGLANDET

Baglandet er Fyens Stiftstidendes læsernetværk, hvor læserne selv kan skrive holdninger, historier og meget mere fra deres hverdag direkte på Fyens.dk.

Indlæg fra Baglandet er altid og entydigt udtryk for skribentens egen holdning og er ikke læst eller redigeret af redaktionen.

Vil du gerne være en del af Baglandet? Læs mere på fyens.dk/baglandet