Selskabet bag Restaurant Golfblik i Ringe er erklæret konkurs. Forpagteren er meget fåmælt om situationen, men restauranten kører åbenbart videre.

Ringe: Selskabet bag Restaurant Golfblik beliggende i Golfparken i Ringe er gået konkurs.

Det oplyser kurator på konkursboet, advokat Michael Vestergaard.

- Driften var ophørt, og der var ikke rigtig nogen aktiver i forhold til de oplysninger, vi fik på skifteretsmødet. Restauranten var forpagtet, så det er selskabet, der er under konkurs, forklarer Michael Vestergaard.

Det er Solveig Petersen, der siden 2013 har forpagtet restauranten, som er beliggende i ejendomsinvestor Hans Jørgensens byggeri i Golfparken. Selskabet er taget under konkursbehandling af Skifteretten i Svendborg den 7. september.

En uge forinden skiftede selskabet navn fra Restaurant Golfblik ApS til Restaurant 30-08-2017 ApS.

Samtidig blev selskabets adresse ændret fra Golfparken i Ringe til Reventlowsvej i Korinth - dog fortsat med Solveig Petersen som direktør i selskabet.

- Selskabet er gået konkurs. Restauranten er ikke. Det er Hans Jørgensens, lyder det fra Solveig Petersen, der ikke umiddelbart har lyst til at uddybe.

- Prøv at ringe til kontoret, for jeg kan ikke svare på alt det her pjat. Jeg er ikke inde i alt det her, siger Solveig Petersen.

- Det er vel dig, der forpagter Restaurant Golfblik?

- Nej.

- Men du sagde "Restaurant Golfblik", da du tog telefonen?

- Selvfølgelig gør jeg det. Men jeg synes, du skal ringe til kontoret, for jeg kan ikke forklare det, siger Solveig Petersen, der oplyser, at restauranten er åben.

Beskedent beløb

"Kontoret" er hos Lion Invest - Hans Jørgensens selskab med adresse på Lombjergevej. Han er ikke vendt tilbage på Fyens.dk's telefonhenvendelser.

Ifølge Michael Vestergaard er det set før, at et selskab skifter navn kort før en konkurs.

- Det kan være, at man skal bruge det gamle navn til nye forpagtere, siger Michael Vestergaard.

Han oplyser desuden, at der er tale om ret beskedne beløb, og at det var Skat, der indgav konkursbegæringen.

I et seneste regnskab, 2015/2016, havde restauranten et underskud på 95.000 kroner - mens egenkapitalen var i minus med 270.000 kroner.

  • Kolofon

    Af:

    Jeg er født og opvokset i Ringe og har siden 2008 haft fornøjelsen af at skrive om stort og småt fra det midtfynske område. Specielt fritids- og foreningslivet har min store interesse og desuden dækker jeg ofte retssager. I min fritid løber jeg gerne og deltager hvert år i Lillebælt Halvmaraton.

Mere om emnet

Se alle
Udlejer: Ny forpagter er på plads i Restaurant Golfblik

Udlejer: Ny forpagter er på plads i Restaurant Golfblik