Villavejen Vestre Hougvej i Middelfart var søndag eftermiddag omdannet til radikalt popup event for alle uanset alder. I en privat villahave var der latter og masser af snak, mens de besøgende øvede balance og styrke på redskaber fra firmaet Bobles.

"Vi vil gerne vise folk, at vi har fokus på at skabe muligheder for både børn og voksne. Idag var det muligheder omkring sundhed og forebyggelse", siger Agnete Damkjær, der er spidskandidat til kommunal- og regionsvalget i november.

Mens køen voksede til redskaberne og fagpersonalet fra Bobles, var der kaffe, hjemmebag og saftevand til alle, der kikkede ind. Værtinden for dagens pop up-event var Louise Rost.

"Det bedste idag var, da tre drenge kom tilfældigt forbi, og spurgte om de måtte lege med", siger event-vært Louise, som også er at finde på den radikale liste B til kommunalvalget.

Radikale Venstre i Middelfart stiller med en liste på 9 kandidater fra hele kommunen til valget.

  • BAGLANDET

BAGLANDET

Baglandet er Fyens Stiftstidendes læsernetværk, hvor læserne selv kan skrive holdninger, historier og meget mere fra deres hverdag direkte på Fyens.dk.

Indlæg fra Baglandet er altid og entydigt udtryk for skribentens egen holdning og er ikke læst eller redigeret af redaktionen.

Vil du gerne være en del af Baglandet? Læs mere på fyens.dk/baglandet