Fyns Politi opgiver at indlede en efterforskning i en sag, hvor et forældrepar har meldt borgmester, kommunalbestyrelsen og navngivne ansatte i Nordfyns Kommune til politiet. - Ulykkelig sag, konstaterer borgmester.

Nordfyn: En 16-årige psykisk sårbar pige på Nordfyn er efter forældrenes opfattelse svigtet af Nordfyns Kommune. Parret har meldt kommunen til Fyns Politi, som dog opgiver en nærmere efterforskning af borgmester og sagsbehandlere i kommunen. Ifølge en pressemeddelelse fra Nordfyns Kommune fordi politiet vurderer, at der ikke er foregået noget strafbart.

Borgmester Morten Andersen (V)  er tilfreds med politiets konklusion. 

- Det er en ulykkelig sag med store menneskelige omkostninger, ikke mindst for den 16-årige pige. Havde kommunens sagsbehandlere eller vi politikere handlet ulovligt, så skulle det selvfølgelig forfølges. Det har vi nu en tilkendegivelse fra politiet om, ikke er tilfældet, fremhæver borgmester Morten Andersen (V).

Han hæfter sig ved, at hverken politikere eller ansatte har foretaget sig noget, der er på den forkerte side af loven.

- Det betyder selvfølgelig ikke, at vi er ufejlbarlige og ikke kan lære noget af sagen. Vores fokus er stadig at hjælpe den unge pige bedst muligt, påpeger borgmester Morten Andersen i pressemeddelelsen. /EXP