Bjertagende, konge, livsbekræftende, stort talent er nogle af ordende når Bisse bliver omtalt. Og det er også den oplevelse publikum fik da han i foråret 2017 gav sin første koncert på Tobaksgaarden. "Fuldt Flor Tour" kalder han sin nye turne som begynder 15. marts 2018 – og allerede lørdag den 17. marts rammer han Tobaksgaarden i Assens. Billetsalget begynder mandag den 11. september kl. 10.

Bisse er er myreflittigt - har allerede udgivet 6 albums og spillet et hav af koncerter. Bemærkelsesværdigt er det, at han hver gang bjergtager både publikum og anmeldere med sin fantastiske musik og performance.

Siden Bisse's koncert på Tobaksgaarden har opmærksomheden været enorm.

Bisse har i foråret og sommeren haft mange anmelderes og koncertgængeres fulde opmærksomhed under sin marathon-lange ’Tour de Smackdown’ - der i sidste uge fik en smuk afrunding på Rakett Natt festivalen i nordnorske Tromsø.

Foruden en lang række spillesteder i Danmark har Bisse og hans bande lagt vejen forbi et udsolgt Store Vega samt festivaler som Northside, Musik i Lejet og Smukfest. Under overskriften ”Bisse bjergtog Store Vega med en livsbekræftende koncert” uddelte Soundvenue 6/6 stjerner til sangeren ved førstnævnte udsolgte koncert i maj.

Med samme entusiasme anmeldte Berlingske Tidende Bisse’s koncert på Northside med ordene ”Kong Bisse af Northside” og ved årets Gaffapris udmærkede sangeren sig med en særpræget og intens liveperformance, der var på de flestes læber efterfølgende.

Senest udgav Bisse albumforløberne ’Legeaftale’ og ’Bjælkehuset’, der begge strøg i direkte A-rotation på P6 Beat. 19. september spiller sangeren en eksklusiv indvielseskoncert for det kommende barndomsalbum 19. 6. 87, der udkommer i slutningen af september. Den allerede udsolgte koncert vil foregå på Jazzhouse i København og bliver det sidste Bisse-show i 2017.

BILLETSALGET STARTER 11. SEPTEMBER KL. 10

  • BAGLANDET

BAGLANDET

Baglandet er Fyens Stiftstidendes læsernetværk, hvor læserne selv kan skrive holdninger, historier og meget mere fra deres hverdag direkte på Fyens.dk.

Indlæg fra Baglandet er altid og entydigt udtryk for skribentens egen holdning og er ikke læst eller redigeret af redaktionen.

Vil du gerne være en del af Baglandet? Læs mere på fyens.dk/baglandet