Debat: To råd til Dorthe Ullemose
Af: John Jensen, Sanddalsvænget 10 B, Svendborg

Læserbrev: Kære Dorthe Ullemose, ingen, som læser FAA, er vidst i tvivl om, hvad du mener om den muslimske folkevandring, og at den også på kommunalt plan er en stor plage for en befolkning, som gerne vil tage sig af børn og gamle, men ser at deres penge bortødslet på muslimske parallelsamfund og virkningsløse projekter.

Inden byrådsvalget er der to emner, du skal tage dig af.

1. Dine kandidater

2. Dine samarbejdspartnere efter valget

Ad1. Du stiller op som spidskandidat, med ni kandidater bag dig, men når jeg ser kandidatlisten, frygter jeg, at Dansk Folkeparti endnu engang bliver til grin og skal hænges ud som landsbytosser, når de nyvalgte svigter vælgerne og flintrer ud til alle sider. Derfor bør alle DF's kandidater love, at en stemme på DF forbliver en stemme på DF. Hvis man i gruppen har en kandidat, som er tidligere partihopper, bliver vi vælgere, med god grund, mistroiske.

Ad2. Ved valget kan man håbe på, at du trækker syv eller otte af kandidaterne med ind i byrådet, men det sker sandsynligvis ikke, og der skal findes store samarbejdspartnere, som støtter op om DF's politik og holdninger. Hvem af de andre partier vil hjælpe DF med at støtte op om et nej til sharialoven, og alt hvad den indebærer?

Kære Dorthe Ullemose, det er på tide, du får halet dine politiske samarbejdspartnere op af hullerne og her i 11. time finder samarbejdspartnere, som har set den muslimske fare og ikke bare ønsker at leve på en slags tålt ophold med forsørgelses- og servicepligt for en voksende muslimsk befolkning.