Tre mænd og en kvinde varetægtsfængslet i fire uger i grundlovsforhør efter fund af 150 kilo hash og våben på Nordfyn.

Nordfyn: Tre kvinder og én kvinde er mandag blevet varetægtsfængslet i et grundlovsforhør ved Retten i Odense, efter at Fyns Politi søndag i samarbejde med Særlig Efterforskning Øst ransagede flere adresser på Nordfyn.

Under ransagningerne fandt politiet omkring 150 kilo hash, en pistol og et haglgevær. Der blev anholdt fire personer, tre mænd og en kvinde. De anholdte er i alderen 40 til 59 år. To af de anholdte er fra Nordfyn, mens de to andre er rumænske statsborgere.

- Jeg kan bekræfte, at vi har foretaget et større beslag af hash og samtidig fundet to våben, men da vi stadig arbejder med efterforskningen, kan jeg ikke sige mere om sagen på nuværende tidspunkt, siger vicepolitiinspektør Jens Langdal fra Fyns Politi.

De anholdte blev mandag formiddag klokken 11 fremstillet i grundlovsforhør. Der blev anmodet om dørlukning under retsmødet af anklageren, men inden dørene blev lukket blev sigtelsen mod den første af de fire anholdte, en 59-årig kvinde fra Bogense, læst højt.

Heraf fremgik det, at hun er sigtet for den 7. juli at have modtaget 338 kilo hash på en adresse i Bogense med henblik på videresalg.

Anklageren anmodede herefter om dørlukning på baggrund af efterforskningen, og fordi to af de fire sigtede ønskede at afgive forklaring i retten.

Alle fire er i det lukkede grundlovsforhør blevet varetægtsfængslet i fire uger.

  • fyens.dk