En indbrudstyv blev natten til søndag sendt på flugt, da beboeren i det hus i Otterup, som han prøvede at komme ind i, vågnede.

En grensaks er måske ikke det mest oplagte værktøj til at åbne et vindue, men det var, hvad en indbrudstyv havde bevæbnet sig med, da han kort før klokken tre natten til søndag forsøgte at bryde et vindue op i en villa på Damløkkevej i Otterup.

Tyven nåede imidlertid ikke få noget ud af sine anstrengelser. Husets beboer, en ældre mand, var nemlig vågen og overraskede tyven, der straks tog flugten fra stedet. Det oplyser vagtchef hos Fyns Politi Anders Furbo Therkelsen.

Den ældre mand har ikke kunnet give noget signalement af tyven til politiet, men sagen slutter ikke nødvendigvis af den grund, for politiet kan have andre spor at gå efter. For grensaksen hører ikke til hos den ældre mand, og det er derfor muligt, at tyven har stjålet den et andet sted, påpeger vagtchefen.

Hvis man bor i nærheden af gerningsstedet og savner sin grensaks, vil Fyns Politi derfor gerne høre om det - oplysninger i sagen kan gives til politiet på telefon 114.

  • Journalist portræt

    Af:

    Journalist på Fyens.dk og vinskribent for Fynske Medier.