Der findes hotelgæster, som er parate til at betale 20.000-25.000 kroner for at blive indlogeret en enkelt nat på hotel.

Derfor har Danmarks største femstjernede hotel, Copenhagen Marriott Hotel, også en præsidentsuite, som dog ikke er forbeholdt statsoverhoveder. Den er netop ved at blive renoveret for cirka 4,5 millioner kroner, skriver Standby.dk.

Alene B&O-udstyr til suiten koster en kvart million kroner.

Direktør Allan Agerholm forventer, at præsidentsuiten kan udlejes op til 100 gange om året.

Hillary Clinton boede som USA's udenrigsminister i suiten i 2012, Japans kronprins, Naruhito, boede der i år, og tidligere har Libyens tidligere diktator Muammar Gaddafis søn Hannibal været indlogeret i den, mens han læste på Copenhagen Business School. (thor)

  • Thorup_Søren_(2015)_003

    Af:

    Jeg er rejseredaktør og dermed ansvarlig for Rejser, som produceres på Fyens Stiftstidende, men udkommer med koncernens - Jysk Fynske Mediers - 13 dagblade. Jeg har været ansat på Fyens Stiftstidende siden 1984. De første mange år som feature- og reportagemedarbejder, men efterhånden som rejsestoffet er blevet opprioriteret, har det fyldt mere og mere af min arbejdstid, og nu beskæftiger jeg mig ikke med andet. Dog er jeg også ansvarlig for det årlige golfmagasin, som koncernen udgiver. Har sammen med journalist Poul Husted skrevet reportagebogen "Næste år i Jerusalem" (1984).