I hele Europa er der stor interesse for at flyve til Los Angeles, men der er også mange flyselskaber om buddet, hvilket i flere år har resulteret i meget lave billetpriser sammenlignet med andre destinationer i USA. Omkring 3000 kroner for en returbillet inklusive bagage er ikke urealistisk, hvis man planlægger rejsen i god tid.

Og nu meddeler Norwegian, at selskabet til vinter øger antallet af direkte flyvninger fra København til Los Angeles fra to til tre ugentlige afgange. Det øger selvfølgelig fleksibiliteten for de mange, som selv tilrettelægger deres USA-tur, og det øger konkurrencen til glæde for kunderne.

Norwegian flyver til vinter også fra København til Oakland/San Francisco og Las Vegas, og da en returrejse i princippet er sammensat af to enkeltbilletter, kan man altså vælge at flyve til for eksempel Los Angeles og hjem fra enten Oakland eller Las Vegas.

En enkeltbillet København-Los Angeles koster fra 1099 kroner, og hertil skal eventuelt lægges gebyr for bagage. Vælger man den højere komfort i Premium-kabinen inklusive blandt andet gratis måltider og drikkevarer, to stykker bagage og loungeadgang, er prisen for en enkeltbillet fra 4399 kroner. (thor)

  • Thorup_Søren_(2015)_003

    Af:

    Jeg er rejseredaktør og dermed ansvarlig for Rejser, som produceres på Fyens Stiftstidende, men udkommer med koncernens - Jysk Fynske Mediers - 13 dagblade. Jeg har været ansat på Fyens Stiftstidende siden 1984. De første mange år som feature- og reportagemedarbejder, men efterhånden som rejsestoffet er blevet opprioriteret, har det fyldt mere og mere af min arbejdstid, og nu beskæftiger jeg mig ikke med andet. Dog er jeg også ansvarlig for det årlige golfmagasin, som koncernen udgiver. Har sammen med journalist Poul Husted skrevet reportagebogen "Næste år i Jerusalem" (1984).