Lørdag d. 9. september fra kl. 13-16 er det igen på tide til vores årlige kæledyrstræf i den hyggelige møllehave ved Lumby Mølle.

Efter et Møllemarked der er veloverstået med mange besøgende, vil der også i år blive afholdt Kæledyrstræf på Lumby Mølle.
Borgerforeningen i Lumby har arrangeret aktiviteterne, hvor børn vil have mulighed for, at stille deres søde kæledyr til skue, hvor de samtidig vil blive bedømt af de ”hårde”, men retfærdige dommere. Der vil her blive uddelt en masse flotte præmier til de sødeste og flotteste kæledyr. Børnene kan udstille alt fra krybdyr og hunde til heste og undulater.
Har man lyst til at deltage, er man velkommen til at ringe og tilmelde sig på tlf. 65955205 eller 40625205, senest d. 8. september.
Der vil som altid være mulighed for at se møllen indefra, hvor man bl.a. kan se restaureringsprojektet med den nye omgang, samt vil bloksaven bag møllen også køre.
Imens man slapper af, kan man nyde en god kop kaffe og en møllekringle i Kaffestuen eller i vores smukke møllepark, hvor der vil spille hyggelig musik med Poul Strunk. Mølleboden vil være åben hele eftermiddagen også, med salg af souvenirs.

Alt i alt er der mulighed for en afslappende lørdag eftermiddag i omgivelser, der ikke ses lignende andre steder.

Der er gratis adgang hele dagen.

Se mere på www.lumbymolle.dk

  • BAGLANDET

BAGLANDET

Baglandet er Fyens Stiftstidendes læsernetværk, hvor læserne selv kan skrive holdninger, historier og meget mere fra deres hverdag direkte på Fyens.dk.

Indlæg fra Baglandet er altid og entydigt udtryk for skribentens egen holdning og er ikke læst eller redigeret af redaktionen.

Vil du gerne være en del af Baglandet? Læs mere på fyens.dk/baglandet