Bandet "No Direction Home" tolker sangene - overskuddet går til projekt i Kenya

Brenderup: Når der fredag 1. september kl. 20 holdes en støttekoncert på Brenderup Højskole, vil overskuddet gå ubeskåret til "Project Cheptigit Primary School - Kenya".

Koncerten er et samarbejde mellem Kenyaforeningen, Brenderup Højskoles Musikforening og det lokale menighedsråd.

Foreningerne har i anledning af Nobels Fredspris valgt at sætte fokus på Bob Dylan, og det er bandet "No Direction Home", der fortolker Bob Dylans sange på deres måde.

De er et glimrende eksempel på, at han bliver ved med at være relevant - og for alle aldre, skriver Brenderup Højskole i en pressemeddelelse.

Bandets yngste medlem er kun 22 år, mens Leif Ringkjøbing er den eneste i bandet, der rent faktisk er gammel nok til, at han var ung, da Bob Dylans karriere for alvor tog fart i 1960-erne. Jude Myers Pedersen er med sine 50 år og bløde stemme, egentlig hverken gammel nok eller hæs nok til at være Bob Dylan. Til gengæld har hun den samme kulturelle baggrund, der skabte den legendariske sangskriver. Det kan høres, når hun lægger stemme til sange som f. eks. "Love Sick", " Seven Days", og "All Along the Watchtower".

Hele bandet består af: Leif Ringkjøbing (guitar, mundharpe), Ulf Benzon Soll (bas), Poul Roed (trommer, kor), Rosa Duedahl (klaver, keyboard) og Henrik Hansen (guitar, ukulele, kor) fortolker Jude Myers Pedersen (lead singer) en stribe af sine og de andre bandmedlemmers Dylan-favoritter, og i de fem år, bandet har eksisteret, er det blevet til koncerter i både ind- og udland. /EXP