Lørdag den 14. oktober får Tobaksgaarden besøg af Kasper Winding - under titlen "Kasper's Verden Live" vil Kasper Winding være alene på scenen, omgivet af hans "studie" som han medbringer.

Kasper vil helt sikkert synge nogle af de sange som folk kender - men også ting som for nogle er mindre kendte, men som er en stor og måske større del af Kaspers meget brede karriere. Han vil også for første gang spille musik fra nogle de ca 25 film scores han har lavet gennem årene hvilket aldrig før har været spillet live.
Og så vil Kasper fortælle om sit liv og tilblivelsen af musikken og hvorfor han taget de valg han har taget. Kender vi ham ret så bliver det nok ikke som det plejer...

Musikalsk alsidighed og nysgerrighed er blevet Kaspers brand. “Sjæl i Flammer” gjorde sit til at gøre ham folkeligt kendt i 1987, og et par år senere blev pladen “No. 5” en kommerciel succes for ham med hits som “Kom nu hjem” og “Alle har en drøm”.
Kasper Winding har skrevet musik med og produceret plader for bl.a. C.V. Jørgensen, Baal, Lis Sørensen, Gangway, Caroline Henderson, halvsøsteren Alberte Winding, Mew og Steen Jørgensen.

Endelig har Kasper remixet for navne som Sébastian Tellier, Kavinsky, Efterklang, Hypnolove og D.A.N.C.E. I 2006 fik han et top 20-hit i Storbritannien med singlen “Speechless” under navnet Mish Mash. I de senere år har han desuden spillet som dj.

Koncerten på Tobaksgaarden er den ENESTE KONCERT PÅ FYN - læs mere og køb billetter: http://tobaksgaarden.dk/k/kasper-winding/

  • BAGLANDET

BAGLANDET

Baglandet er Fyens Stiftstidendes læsernetværk, hvor læserne selv kan skrive holdninger, historier og meget mere fra deres hverdag direkte på Fyens.dk.

Indlæg fra Baglandet er altid og entydigt udtryk for skribentens egen holdning og er ikke læst eller redigeret af redaktionen.

Vil du gerne være en del af Baglandet? Læs mere på fyens.dk/baglandet